Het Content Coaching programma

In 6 stappen naar content die werkt

Als high profile coach, mentor, consultant of expert zijn aantrekkingskracht en uitstraling je belangrijkste troeven.
Je succes staat of valt met je content. En je bent er best goed in.

Maar je voelt dat het beter kan. Er zit niet altijd een lijn in wat je doet. En daardoor kost het schrijven meer tijd dan je zou willen. Je weet dat een nieuwsbrief van onschatbare waarde is, maar je vindt het lastig om eraan te beginnen. En over je website was je nog nooit helemaal tevreden, maar je kan niet goed de vinger op de pijnpunten leggen.

Wil je dat je content voor je werkt, dan heb je niet alleen een plan en goede basics nodig, maar ook de juiste know-how, feeling en schrijfskills.

Daarvoor zorgen we samen via het Content Coaching programma, zodat jouw content een geoliede machine wordt waarmee je vlot de leukste klanten aantrekt.

Hoe werkt het programma?

6 maanden lang nemen we tijdens 6 online 1:1 sessies telkens een aspect van jouw content onder de loep.

We starten met je content essentials: je doelstelling, why, persona, etc. Vervolgens nemen we ook je website, socials, nieuwsbrief en blog onder handen. In de laatste sessie kijken we naar je visual storytelling.

Voor elke sessie ontvang je een gepersonaliseerd werkboek.

Tussen de sessies door kijk ik over je schouder mee naar alles wat je schrijft. Via de schrijftraining leer ik je hoe je teksten scherper,
krachtiger en converterender maakt.

Bonus

Personal branding consultation

Portretfotografe en psychologe Andrea Handl brengt als geen ander jouw persoonlijkheid als ondernemer in beeld. Ook geeft ze advies voor een eventuele volgende fotoshoot.

«Ik was aangenaam verrast hoe snel Marthe zich inwerkte in mijn business en hoe flexibel en efficiënt ze meedenkt. Vooral haar empathie, zelfleiderschap en passie voor haar vak waardeer ik erg.»
Annemieke Dubois, personal matchmaker bij Jade & Jules

Wat levert het je op?

Niet alleen meer klanten, maar vooral de juiste klanten. Omdat jouw unieke vibe in je content zit, trek je aan wie het beste bij jou past en verlies je geen tijd.

Vanaf nu heb je een contentplan: strak, eenvoudig en effectief. Dat geeft je houvast en rust. Het zorgt ervoor dat al je inspanningen ook resultaten opleveren.

Content maken kost je niet alleen minder tijd, het wordt ook een stuk leuker. Want je voelt dat het werkt.

Je hebt je content essentials (why, missie, visie, waarden) scherp en past ze moeiteloos toe. Daar wordt niet alleen je content beter van. Ook voor jezelf en je business is dit heel waardevol.

Je claimt die expertpositie die je dubbel en dik verdient. Jouw verhaal klopt, daar komt geen speld meer tussen.

Klaar om te knallen met je content?

Laat ons snel kennismaken!

Waarom ik jouw gedroomde
Content Coach ben?

Denk je nu...

'Allemaal leuk en aardig, maar al die stappen kan ik gewoon zelf zetten,
daar heb ik geen coach bij nodig'?

Natuurlijk kan je het zelf. Je doet het al zelf. En je doet het prima.
Maar waar het om gaat, is dat als je doet wat je altijd deed, je ook zal krijgen wat je altijd kreeg.

Als je de nummer 1 wil zijn in je markt,
en dus wil werken met topklanten aan premium prijzen,
dan heb je onderscheidende marketing en next-level content nodig.

En dan is een kritische, deskundige en liefdevolle blik van buitenaf echt een must.

Veelgestelde vragen over het Content Coaching programma

Het Content Coaching programma werd ontwikkeld voor gevestigde kennisondernemers (coaches, consultants, experts, …) die graag en goed met hun content bezig zijn en hier nog extra stappen in willen zetten. Idealiter werk je al met een business coach en heb je een professionele website.

Je kan op elk moment starten. Het programma is volledig op maat en duurt 6 maanden.

De 6 sessies gaan online door. Zo besparen we niet alleen kostbare tijd,  maar werken we ook efficiënt. Het is erg handig dat ik mijn scherm met jou kan delen. De sessies kunnen ook opgenomen worden als je dat wenst.

Het Content Coaching programma is volledig 1:1, aangevuld met een schrijfworkshop die ik regelmatig organiseer in de loop van je traject. Elke deelnemer krijgt de kans om aan 1 schrijfworkshop mee te doen.

Tussen de sessie door lees ik mee met je teksten voor je posts, blogs, nieuwsbrieven of eventuele aanpassingen aan je website. Ik werk bij voorkeur met Google Drive en probeer binnen de 24u te reageren. Ik doe niet alleen suggesties in je tekst, maar leg ook uit waarom ik dat suggereer, zodat je het de volgende keer zelf kan toepassen.

Het programma kost €2.000 per maand, excl. BTW, dus €12.000 voor het volledige programma. Het is niet mogelijk om slechts 1 of enkele modules te volgen. Alvast goed om te weten: deze opleiding komt in aanmerking voor financiële steun via de KMO Portefeuille.