Het Content Catalyst Traject

Neem de plek in waar je thuis hoort.

Als impactmakende coach, mentor, consultant of expert heb je iets te doen op deze wereld. Je leeft volgens je visie en missie, en dit pas je ook toe in je aanbod en werkwijze.

Maar die bijzondere vibe, die magische aantrekkingskracht en die unieke uitstraling, die zit nog niet voldoende in je content. Ook al ben je al flink zichtbaar en heb je een mooi audience opgebouwd.

Je voelt het zelf ook. Er zit niet altijd een lijn in wat je doet. En daardoor kost het schrijven misschien meer tijd dan je zou willen. Of heb je vaak dat ‘net niet’ gevoel. Je weet gewoon dat er meer inzit.

Je wil vooral de essentie van je verhaal voelen. Datgene vertellen waar het écht om gaat. Met de juiste woorden. Zodat je eindelijk de plek inneemt waar je thuis hoort. En vanzelf de juiste mensen aantrekt, inspireert en versterkt. Zoals een katalysator.

Daarvoor zorgen we samen via het Content Catalyst Traject.

Het is mijn ambitie om dé nummer 1 te worden op het vlak van high-end ondernemen in Vlaanderen. Ik voelde al langer dat mijn content nog beter kon, en ook dat het nodig was om hier iets mee te doen om next-level te gaan. Ik ging met Marthe in zee om dat stuk te finetunen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ze denkt en voelt erg goed mee en reageert snel. Zowel mijn lezers als ikzelf voelen veel meer flow in mijn schrijfsels. Ik heb mijn uniekere stem gevonden in het online landschap, waardoor de juiste klanten makkelijker de weg naar me vinden.

Hoe werkt het?

Een jaar lang duiken we samen in je content. Jij vertelt, ik luister en ik geef je terug wat jouw essentie is. Want dat zie ik en dat voel ik. Meteen. Dat is mijn bijzondere gave als contentfluisteraar.

Vervolgens geven we hier samen woorden aan. Jouw woorden.

We starten met je content essentials: je doelstelling, why, persona, etc. Daarna kijken we telkens samen naar wat je nodig hebt. Dat kan je website zijn, of je blog. Ook je socials en je nieuwsbrief komen aan bod. Of misschien wel je podcast.

Tijdens de maandelijkse online sessie nemen we telkens een vast onderwerp onder de loep. Je website, je socials, je nieuwsbrief, je blog, je volgende fotoshoot, je branding: you name it, we cover it.

Tussen de sessies door kijk ik over je schouder mee naar alles wat je schrijft. Via de schrijftraining leer ik je hoe je teksten scherper, persoonlijker en overtuigender maakt, zonder dat het krampachtig wordt. Opnieuw: met jouw eigen woorden. Want alles zit al in jou. Daar mag je op vertrouwen. En op mijn continue steun en feedback, natuurlijk.

Bonus

Personal branding consultation

Portretfotografe en psychologe Andrea Handl brengt als geen ander jouw persoonlijkheid als ondernemer in beeld. Ook geeft ze advies voor een eventuele volgende fotoshoot.

“To the point, efficiënt en geen letter te veel… Marthe is een waar anker in mijn zee van ideeën.” Liv Van Weddingen, therapeut, coach en auteur

Wat levert het je op?

Niet alleen een groter audience, maar vooral het juiste audience. Omdat jouw unieke vibe in je content zit, trek je aan wie exact bij jou past en verlies je geen tijd met wie niet bij jouw tribe hoort.

Je missie en visie zijn kraakhelder en vertalen zich moeiteloos in content pijlers en andere elementen van je positionering. Dat geeft je houvast en rust. Dat gevoel dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Dat.

Content maken kost je niet alleen minder tijd, het wordt ook een stuk leuker. Want je voelt dat het werkt. Hallo ripple-effect!

Je content stroomt vanuit een andere plek. Het wordt meer een verhaal van diep weten, dan een verhaal van denken, overdenken en tenslotte kapot denken.

Je neemt de ultieme expertpositie in, exact waar je thuis hoort. Je verhaal krijgt nog meer impact, en raakt de juiste mensen op de juiste plek.

Klaar om je ware verhaal te vertellen?

Laat ons snel kennismaken!

Waarom ik jouw gedroomde
Content Coach ben?

«Ik was aangenaam verrast hoe snel Marthe zich inwerkte in mijn business en hoe flexibel en efficiënt ze meedenkt. Vooral haar empathie, zelfleiderschap en passie voor haar vak waardeer ik erg.»
Annemieke Dubois, personal matchmaker bij Jade & Jules

Denk je nu...

'Allemaal leuk en aardig, maar al die stappen kan ik gewoon zelf zetten,
daar heb ik geen coach bij nodig'?

Natuurlijk kan je het zelf. Je doet het al zelf. En je doet het prima.
Maar waar het om gaat, is dat als je doet wat je altijd deed, je ook zal krijgen wat je altijd kreeg.

Als je echt die impactmaker wil worden waar niemand nog om heen kan,

als je eindelijk jouw seat at the table wil claimen,

zodat je volledig kan vervullen wat je te doen hebt,

dan heb je onderscheidende kippenvel content nodig.

En dan is een kritische, deskundige en liefdevolle blik van buitenaf echt een must.

Veelgestelde vragen over het Content Catalyst Traject

Het Content Catalyst Traject werd ontwikkeld voor kennisondernemers (coaches, mentors, experts, …) en invloedrijke persoonlijkheden die graag en goed met hun content bezig zijn en hier nog extra stappen in willen zetten.

Je kan op elk moment starten. Het programma is volledig op maat en duurt 12 maanden.

De sessies gaan online door. Zo besparen we niet alleen kostbare tijd, maar werken we ook efficiënt. Het is erg handig dat ik mijn scherm met jou kan delen. De sessies kunnen ook opgenomen worden als je dat wenst.

Het Content Catalyst Traject is volledig 1:1, aangevuld met een exclusieve livedag in beperkte setting.

Tussen de sessie door lees ik mee met je teksten voor je posts, blogs, nieuwsbrieven of eventuele aanpassingen aan je website. Ik werk bij voorkeur met Google Drive en probeer binnen de 24u te reageren. Ik doe niet alleen suggesties in je tekst, maar leg ook uit waarom ik dat suggereer, zodat je het de volgende keer zelf kan toepassen.

Het jaarprogramma kost €25.000 Het is niet mogelijk om slechts 1 of enkele modules te volgen. Kom je in aanmerking voor de KMO Portefeuille, dan betaal je slechts 70% van dit bedrag (m.u.v. de BTW).