Zin om samen knallende content te schrijven?

Doe mee met de schrijfworkshop!

Tijdens de schrijfworkshops op vrijdag 30/9 (bijna volzet) of vrijdag 25/11 laten we de inspiratie stromen en geef ik on the spot schrijftraining zodat je buiten wandelt met straffe teksten en een massa inzichten.

Wat mag je verwachten?

  • Een maand voor de workshop stuur ik jou een reminder om een paar posts voor te bereiden, of minstens een aanzet ertoe.
  • Ik zal je ook vragen om je content essentials op papier te zetten, want die heb je echt wel nodig als basis. Misschien heb je ze al, en anders help ik je op weg met enkele tips.
  • De dag zelf starten we met een kennismakingsrondje en daarna neem ik je mee in de wereld die inspiratie en creatie heet. Je bent gewaarschuwd: dit wordt geen conventionele schrijfworkshop.
  • Ik deel mijn persoonlijke schrijftips en hoe je deze ook voor jezelf laat werken.
  • En daarna is het aan jou. Er is uiteraard ruimte om zelf te schrijven, maar ook om je schrijfsels meteen te toetsen bij de anderen en elkaar te prikkelen en te teasen.

Wat levert het je op?

Je beleeft een interactieve en productieve dag. Je gaat naar huis met nog meer zin om te schrijven, interessante nieuwe contacten en vooral: knappe content om mee uit te pakken.

Wat krijg je extra?

Je mag me nog 2 weken daarna mailen met 6 ontwerpteksten voor posts waar ik met plezier mijn schrijftraining op toepas.

En als extra extraatje?

Tijdens de lunchbreak neemt fotografe Andrea Handl -indien je dat wenst- een stijlvolle portretfoto van jou. Te gebruiken op je LinkedIn-profiel, je website, of op het nachtkastje van je geliefde. Wat je maar wil.

Waar gaat dit feestje door?

In The Green Room van The Interactive Hub in Haasrode, bij Leuven. Een eigenzinnige en inspirerende plek met een bijzonder verhaal (vertel ik je nog), middenin het groen. Het is makkelijk te vinden en je kan er vlotjes parkeren.

Wat gaan we eten?

Brainfood natuurlijk! Je wordt onthaald met een lekker ontbijtje en ’s middags voorzien we een lichte en gezonde lunch. Tussendoor zal het je niet ontbreken aan fruit en andere verwennerij.

Wat kost het?

Deelname aan 1 workshop kost €950 per persoon.
Good to know: deze opleiding komt in aanmerking voor financiële steun via de KMO Portefeuille

Deelnameformulier Schrijfworkshop