Ontdek de ervaringen van onze klanten.

Voor je met iemand in zee gaat, hoor je graag wat de ervaringen van anderen zijn.

En zelf zijn we uiteraard ook altijd blij met feedback van klanten.

Bageera

Bageera is een dynamische Belgische start-up die artisanale en lokale koffie en confituren verdeelt, zowel aan particulieren als professionele klanten.

“Als start-up hadden we veel om handen. De visie en het verhaal was er, maar om dit krachtig en efficiënt op onze websites te krijgen, was de hulp van Marthe goud waard. Niet alleen de content die ze voor ons schreef was top, ook dacht ze mee om het verhaal sterker te maken. Dit alles leverde ze ook nog eens razendsnel op. Wij zijn fan van het Contentatelier.”
Geert Vanden Wijngaert, bestuurder

Bohn Stafleu van Loghum

Bohn Stafleu van Loghum is een Nederlands mediabedrijf dat zich met merken als Nursing,  Zorgvisie en Medische Banenbank richt tot zorgprofessionals. Sinds februari 2021 is Nursing.be er ook voor verpleegkundigen in Vlaanderen.

“Bij het opstarten van Nursing Vlaanderen in een nieuwe markt neemt Marthe het voortouw en denkt roloverstijgend mee. Als content coördinator van onze medische artikelen pakt de proactieve Marthe voortvarend door. Ze is met haar enthousiaste persoonlijkheid heerlijk om mee samen te werken!”
Lies Kromhout, Uitgeefmanager Springer Media

BOSSY

Bossy Magazine is Belgiës eerste online platform en fysiek magazine voor ondernemende vrouwen (en hun mannen).

“Geef Marthe een thema en ze komt terug met enkele ideeën waaruit je niet wil kiezen. Je wil ze gewoon allemaal. Als content creator is ze voor Bossy een echte meerwaarde!”
Dorien Camps, Founder

Myx Magazine

Myx Magazine is een crossmediaal platform voor Vlaamse ondernemers en levensgenieters.

“Marthe is de getalenteerde pen met ervaring die we zochten. ‘Witty’, spiegelend, recht voor de raap, kritisch en opbouwend, is zij in no-time een bouwsteen in onze organisatie geworden en produceert zij mooie kwaliteitsstukken van niveau. Een Grande Dame. Lucky and proud to have you on board Marthe!”
Patrick Van Tolhuyzen, uitgever

Medifocus

Medifocus is een gecertificeerde oogkliniek, o.a. gespecialiseerd in ooglaserbehandelingen volgens de ReLEx smile-techniek.

“Wij werken samen met het Contentatelier om vrij technische medische informatie begrijpbaar naar onze klanten over te brengen. Marthe werkt stipt en gedreven. Zij heeft het creëren van heldere content duidelijk in haar bloed. Super samenwerking.”

Pantarein Publishing

Pantarein Publishing is het contentbureau voor duurzame storytelling. Met strategie, content en communicatie bouwen zij aan het duurzame verhaal van heel wat organisaties.

“Het werk van Marthe is voor onze marketingcampagnes de kers op de taart. Haar teksten zijn de nagel op de kop, geven de juiste boodschap en zetten in beweging. Geen woord te veel en elk woord op de juiste plaats: dat is hoe copywriting zijn moet.”

Katelijne Norga, Zaakvoerder

Privacy Clear

Privacy Clear helpt bedrijven op de juiste manier omgaan met privacy en de AVG. Ook advies m.b.t. optimaal beheer van klantrelaties via CRM-systemen behoort tot de service.

Dat teksten schrijven niet zomaar iets is, maar een ambacht, bewijst Marthe Van Campenhout van het Contentatelier. Wat direct bij aanvang van de samenwerking opviel, was dat Marthe vol energie en passie aan boord kwam bij ‘team Privacy Clear’ zoals zij dat zelf noemde. Een goed luisteraar, nauwkeurig én een woordkunstenaresse, zijn zomaar enkele kenmerken die op Marthe van toepassing zijn. Privacy Clear zal in de toekomst zeker opnieuw aankloppen bij het Contentatelier. Bedankt voor de prettige en professionele samenwerking!

Clément Bauduin, Zaakvoerder

Sekuur

Sekuur is het bedrijf van Kristel Stalmans, opruimcoach en personal organizer. Het Contentatelier hielp met de teksten op de website en levert ook input voor social media.

“Ik ben super tevreden over de samenwerking. Marthe neemt echt de tijd om je noden te onderzoeken en is ook oprecht geïnteresseerd in je project. Haar enthousiasme is voelbaar. Ook steeds mooi op afgesproken tijdstippen de gevraagde content toegekregen. Dank je!”
Kristel Stalmans, zaakvoerder

Selfer

Selfer is een online platform dat mensen ondersteunt die zelf hun huis willen verkopen.

“Wij werken samen met het Contentatelier voor blogartikels en nieuwsbrieven. Wij leveren de thema’s aan en vervolgens gaat Marthe aan de slag. De samenwerking verloopt altijd vlot en efficiënt. Enkel positieve ervaringen!”
David Van Ammel, zaakvoerder

Swiss Sense

Swiss Sense is een internationale slaapspecialist. Op swissense.be kan je terecht voor boxsprings, matrassen, hoofdkussens en heel wat andere producten om de nachtrust zo aangenaam mogelijk te maken.

“Om de content van onze webshop in België te optimaliseren, werken wij samen met het Contentatelier. Wij geloven in de kracht van een Belgische native. De samenwerking met Marthe is erg fijn. Ze is enthousiast, communiceert duidelijk en is goed in haar vak. De copy die Marthe schrijft, draagt veel bij aan onze webshop in België!” Rowan van Sonsbeek, Manager Digital Performance & Growth

Therabel

Therabel is de farmaceutische onderneming die o.a. geneesmiddelen, gezondheidsproducten en voedingssupplementen op de markt brengt.

“Marthe is een zeer prettige en professionele persoon die zowel voor het uitwerken van concepten als content writing steeds de gevraagde output levert binnen de gevraagde time frames. Ze denkt echt met je mee van begin tot eind en heeft de nodige content writing skills om inhoud te leveren die past bij je merk en doelgroep. Ook niet onbelangrijk is haar up-to-date SEO kennis.”

Mataya Roesems, Senior Product Manager

United Talent

United Talent is een recruteringsspecialist en coaching centrum. Je kan er o.a. terecht voor loopbaanbegeleiding. Het Contentatelier werkte o.a. mee aan de website, blog en diverse nieuwsbrieven.

“Marthe is een ondernemer met het hart op de juiste plaats. Ze heeft een sterk inlevingsvermogen en weet tot de kern van de zaak te gaan. Ze brengt structuur, nieuwsgierigheid, out-of-the box thinking, doorzettingsvermogen en vakkennis aan boord!”
Peggy Janssens, zaakvoerder

Er is nog ruimte!

Mogen we binnenkort ook voor jou aan de slag? We hebben er al zin in!