The Content Essentials

In 4 weken tijd jouw contentstrategie 100% helder

Live via zoom

Schiet jij nog met losse flodders?

Als coach, mentor of expert is online zichtbaarheid voor jou the way to go om nieuwe klanten aan te trekken. Dat weet je. Dat het belangrijk is om consistent, consequent en relevant aanwezig te zijn, dat weet je ook.

Maar waarom is het dan zo moeilijk? Waarom kost het jou zoveel tijd om content te creëren? En waarom levert het je zelden op wat je ervan verwacht?

Personal contentmarketing is geen exacte wetenschap. (Gelukkig maar, anders zou het maar saai zijn.) Het is een vak van uitproberen, testen en experimenteren. Maar er is wel één wetmatigheid waar je niet omheen kan: zonder contentstrategie, zonder stevig fundament om je verhaal op te bouwen, maak je het voor jezelf 100 x moeilijker om te raken, binden en verbinden.

Het goede nieuws? Je contentstrategie concreet maken is eigenlijk niet zo moeilijk als je op de juiste manier begeleid wordt. Het vraagt wat introspectie en creativiteit, maar zodra je je Content Essentials (doelstelling, missie, visie, kernboodschap, persona, …) helder hebt, speel je het spel op een heel ander niveau. Contentcreatie wordt leuk, kost minder tijd en vooral: het werkt.

4-delige online workshop: The Content Essentials

Zin om samen met mij en een aantal andere zichtbare ondernemers je Content Essentials te benoemen en er de juiste woorden aan te geven? Zodat ook jij een stevig fundament hebt voor je content en je bedrijf? Waardoor je een pak minder tijd nodig hebt om content te maken én je veel betere resultaten boekt?

Schrijf je dan snel in voor deze unieke 4-delige workshop!

Vergis je niet: dit is een intensieve live workshop via Zoom, en dus geen reeks vrijblijvende filmpjes die je rustig op eigen houtje bekijkt. Ik ga er niet om liegen: het wordt intens, interactief en pittig. We gaan diep, dagen elkaar uit en halen vervolgens de mooiste inzichten in elkaar naar boven. Maar het wordt vooral fun, gezellig en verrijkend. Je hebt niet alleen mij als vrolijke bezieler en inspirator, maar ook de groep als steun, spiegel en incubator. What’s not to love?

Het resultaat na onze 4 sessies samen?

 1. Je Content Essentials zijn haarscherp. Tatoeëer ze op je arm, vereeuwig ze op perkament of sluit ze gewoon voor altijd in je hart.
 2. Contentcreatie wordt zoveel makkelijker én leuker. Alvast mijn excuses voor de heftige inspiratie-aanvallen op de meest onverwachte momenten.
 3. Je trekt makkelijker aan wie bij je past. Hallo droomklant!
 4. Je Content Essentials vormen niet alleen een fijn fundament voor je content, maar ook voor je bedrijf.
 5. Je weet voor eens en voor altijd wat je doet, waarom je het doet en voor wie je het doet. Geloof me: dat is goud waard.

Wat krijg je extra?

 • Je leert andere ondernemers kennen
 • Je krijgt een contentbuddy
 • Je ontvangt vooraf mijn boek ‘Het Contentspel’ + nog een lekkere verrassing

“Nog maar eens ondervond ik het belang van duidelijkheid rond je missie, je niche en je persona. Als deze niet kloppen, dan blokkeer je tijdens het schrijven. En omgekeerd: als je blokkeert, dan heeft dat bijna altijd te maken met iets wat niet helemaal juist zit in je niche, je persona of je positionering. Marthe inspireerde me om op een moeiteloze manier aan de slag te gaan. ’s Avonds rolden er vanzelf 5 nieuwe posts uit mijn pen.” Inner power coach, Nathalie Verkindere

Hoe zit het praktisch?

 • Timing: reserveer alvast vrijdag 23/2, 1/3, 8/3 en 15/3/2024, telkens van 9u tot 12u via Zoom (inclusief pauze). Passen deze data niet voor jou? Stuur me dan een bericht via het contactformulier, dan laat ik jou alvast weten wanneer hij in het najaar gepland wordt.
 • Formule: Het wordt een mix van uitleg, oefeningen, Q&A en hotseats. Je zal je geen seconde vervelen, geloof me.
 • Kan je er een keertje niet live bij zijn? No worries, de sessies worden opgenomen. Ook als je er wel bij was, kan je de sessies achteraf nog een keer bekijken.

Wat kost het?

De investering voor jouw deelname is €1.250 excl. btw.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor Vlaamse ondernemingen tot 30% aan subsidies kunnen krijgen via de Vlaamse Overheid

Wil jij erbij zijn?

Schrijf je in via het formulier en wij zorgen voor de rest!

Deelnameformulier Content Essentials