The Content Essentials

In 4 weken tijd jouw contentstrategie 100% helder

Live via zoom

Wil jij raken, binden en verbinden?

Verbinden is het nieuwe verkopen. Zegt men.

Maar hoe pak je dat in godsnaam aan? Toch maar die zoveelste marketingcursus volgen?

Zelf was ik marketing en online zichtbaarheid een tijd geleden volledig beu. Het voelde krampachtig, niet bij me passend en oncomfortabel. Tot ik het voor mezelf helemaal omdacht. Wat als het niet om mij ging? Maar om mijn missie en mijn visie, en hoe ik anderen ermee kan helpen?

Ik begon te experimenteren. Of eerder spelen. Ik leerde steeds meer mijn gevoel te volgen. Wel merkte ik dat er een fundament nodig was. Geen loeizware strategie van 35 pagina’s, maar gewoon een toffe en intuïtieve methode die de basis vormt van elk goed verhaal.

The Content Essentials waren geboren. 

10 eenvoudige elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken: missie, visie, doelstelling, niche, persona, aanbod, kernboodschap, contentpijlers, kanalen en personal story. Niet geformuleerd vanuit het brein, maar vanuit het hart. Ze vormen de kern van alles wat ik doe. Voor mezelf, maar ook in mijn werk met klanten.

Telkens opnieuw zie ik het gebeuren: zodra je je Content Essentials scherp en helder hebt, speel je het spel op een heel ander niveau. Contentcreatie wordt leuk, kost minder tijd en vooral: je raakt, bindt en verbindt.

4-delige online workshop: The Content Essentials

Zin om samen met mij en een aantal andere visionaire ondernemers je Content Essentials te benoemen en er de juiste woorden aan te geven? Zodat ook jij een stevig fundament hebt voor je content en je bedrijf? Waardoor schrijven gewoon een feestje wordt?

Doe mee met deze unieke 4-delige workshop!

Vergis je niet: dit is een intensieve live workshop via Zoom, en dus geen reeks vrijblijvende filmpjes die je rustig op eigen houtje bekijkt. Ik ga er niet om liegen: het wordt intens, interactief en pittig. We gaan diep, dagen elkaar uit en halen vervolgens de mooiste inzichten in elkaar naar boven. Maar het wordt vooral fun, gezellig en verrijkend. Je hebt niet alleen mij als liefdevolle bezieler, safe space en inspirator, maar ook de groep als steun, spiegel en incubator. What’s not to love?

“Dankzij Marthe’s boek ‘Het Contentspel’ en deze workshop kreeg ik mijn Content Essentials helder. Ik heb nu een stevige basis om mee verder te gaan. Via Marthe en de groep krijg je super waardevolle feedback, waardoor je in no time tot de essentie komt. Ik was al goed op weg met het boek, maar in mijn eentje zou ik nooit zo snel dit resultaat bereikt hebben. Marthe geeft woorden aan jouw superpowers. Heerlijk!” Patsy Vanleeuwe, Expert Gezinsgeluk

Het resultaat na onze 4 sessies samen?

 1. Je Content Essentials zijn haarscherp. Tatoeëer ze op je arm, vereeuwig ze op perkament of sluit ze gewoon voor altijd in je hart.
 2. Contentcreatie wordt zoveel makkelijker én leuker. Blokkades vallen weg. Alvast mijn excuses voor de heftige inspiratie-aanvallen op de meest onverwachte momenten.
 3. Je trekt nog makkelijker aan wie bij je past. Hallo droomklant!
 4. Je Content Essentials vormen niet alleen een fijn fundament voor je content, maar ook voor je bedrijf.
 5. Je weet voor eens en voor altijd haarscherp wat je doet, waarom je het doet en voor wie je het doet. Geloof me: dat is goud waard.

Wat krijg je extra?

 • Je leert fijne andere ondernemers/ content creators kennen
 • Je krijgt een contentbuddy
 • Je ontvangt vooraf mijn boek ‘Het Contentspel’ (of een ander passend boek wanneer je het al hebt) + verrassing

“Nog maar eens ondervond ik het belang van duidelijkheid rond je missie, je niche en je persona. Als deze niet kloppen, dan blokkeer je tijdens het schrijven. En omgekeerd: als je blokkeert, dan heeft dat bijna altijd te maken met iets wat niet helemaal juist zit in je niche, je persona of je positionering. Marthe inspireerde me om op een moeiteloze manier aan de slag te gaan. ’s Avonds rolden er vanzelf 5 nieuwe posts uit mijn pen.” Inner power coach, Nathalie Verkindere

Hoe zit het praktisch?

 • Timing: De eerstvolgende reeks is voorzien op vrijdag 13 september, vrijdag 20 september, vrijdag 27 september en vrijdag 4 oktober, telkens van 9u30 tot 12u30 via Zoom (met korte pauze halverwege).
 • Formule: Het wordt een mix van uitleg, oefeningen, Q&A en verdieping. Je zal je geen seconde vervelen, geloof me.
 • Kan je er een keertje niet live bij zijn? No worries, de sessies worden opgenomen. Ook als je er wel bij was, kan je de sessies achteraf nog een keer bekijken in de online omgeving.
 • Nog goed om te weten: dit is geen schrijfworkshop. Je krijgt hier en daar wel een schrijfopdracht, maar de focus ligt op jouw contentstrategie, waardoor je vanzelf vlotter gaat schrijven.

Wat kost het?

De investering voor jouw deelname is €1.250 excl. btw.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor Vlaamse ondernemingen tot 30% aan subsidies kunnen krijgen via de Vlaamse Overheid

Wil jij erbij zijn?

Schrijf je in via het formulier en je hoort snel van ons!

”Dit traject gaat verrassend veel dieper dan het leren formuleren van een marketingproof business boodschap. Het bracht me terug naar de essentie van mijn ondernemerschap. De interactie tussen de deelnemers voegde een fijne extra dimensie toe aan deze waardevolle reis.” Tanja Hebbrecht, holistisch gezondheidscoach

Deelnameformulier Content Essentials