Benieuwd wat we juist doen?

Het Contentatelier mocht al heel wat leuke dingen doen, van copywriting tot content writing en communicatieprojecten. Hier vind je een greep uit onze opdrachten. Misschien mogen we de jouwe binnenkort ook toevoegen?

Nursing Vlaanderen

Coördinatie en redactie

Voor Nursing Vlaanderen, de website voor verpleegkundigen, doen we de algemene coördinatie en redactie.

Enkele van onze artikels:

Myx Magazine

Content writing

Myx Magzine is een multimediaal platform voor actieve ondernemers die graag business mixen met pleasure.

Dit schreven we al voor Myx:

BOSSY

Content writing

BOSSY inspireert, ondersteunt en verbindt vrouwelijke ondernemers, zowel op papier als online.

Onze blogs voor BOSSY:

Privacy Clear

Copywriting voor website

Privacy Clear helpt bedrijven op de juiste manier omgaan met privacy en de AVG en geeft advies over klantenrelaties. Het Contentatelier leverde de teksten aan voor de vernieuwde website.

Swiss Sense

SEO copywriting en advies

Swiss Sense is de slaapspecialist in Nederland, België en heel wat andere landen. Voor de Vlaamse website schrijven we SEO content en geven we communicatieadvies.

Medifocus

Social media content

In de privékliniek van Medifocus kan je terecht voor ooglaserchirurgie en andere oogbehandelingen volgens de nieuwste technologieën. Wij zorgen voor relevante social media content.

LISAR koffie

Copywriting voor website

LISAR is een gloednieuw koffiemerk voor fijnproevers, dat lokaal gebrand en verdeeld wordt. Wij mochten meehelpen met het schrijven van teksten voor de LISAR website.

Selfer

Blogs

Dankzij Selfer kun je je huis makkelijk en vlot zelf verkopen, zonder tussenkomst van een makelaar. Voor de website leverde het Contentatelier een aantal blogberichten.

De Bakermat

Website en advies

Vroedvrouwenpraktijk en expertisecentrum De Bakermat begeleidt mama’s tijdens en na hun zwangerschap. We werken mee aan de website en folders.