Create Your Book

Breng jouw boekendroom tot leven!

Je droomt ervan om je eigen non-fictie boek te schrijven. Eindelijk al jouw ervaring, kennis en kunde toevertrouwen aan het papier, zodat het een toegankelijk en leesbaar verhaal wordt.

Maar… je weet niet goed hoe je eraan moet beginnen. En het schrijfproces schrikt je af.

Je wil graag je hart en je ziel erin steken, maar je bent bang dat het al je tijd opslorpt.

Goed nieuws voor jou: een boek schrijven kan ook gewoon op een vlotte en plezierige manier! 

Via het traject ‘Create your book’ begeleid ik jou van a tot z tijdens het schrijfproces én de marketing van je boek, zodat je boekendroom tot leven komt zonder er een schrijfkater aan over te houden.

Hoe werkt het?

Na een uitgebreide kick-off bepalen we samen de structuur, inhoudstafel en ijkpersoon van je boek. Daarna kan je aan de slag, maar uiteraard denk en lees ik met je mee, every step of the way.

 

Hoe werkt het praktisch?

  • Standaard duurt het traject 6 à 9 maanden, want dat is gemiddeld de tijd die je nodig hebt om een boek tot leven te brengen. Wil je sneller of trager gaan? Alles is bespreekbaar!
  • We spreken elkaar minstens 1 x maandelijks via Zoom.
  • Tussendoor ben ik altijd bereikbaar via het online atelier in Notion waarin jij als auteur je eigen studio krijgt.
  • Na de kick-off leggen we samen de inhoudstafel en de planning vast. Ik volg de planning nauwgezet met je op (in een vorig leven was ik projectmanager, handig!) zodat je de deadline zonder problemen haalt.
  • Zodra je een hoofdstuk af hebt, stuur je het mijn kant op, zodat ik het kan nalezen en mee finetunen. Daarna beslis je zelf welke suggesties je overneemt en welke niet.
  • Nadat het boek af is, maken we een plan voor de lancering van je boek. 
  • De eerste 3 maanden na de lancering help ik je met de marketing van je boek via social media en andere relevante kanalen.

Wat levert het je op?

cijfer 1

Dankzij onze samenwerking weet je gewoon dat het boek er eindelijk komt. Van dromen naar daden. Binnenkort mag jij jezelf een auteur noemen!

cijfer 2

Een boek schrijven doet wat met een mens. Het is niet voor doetjes. Je zal jezelf wel eens tegenkomen. Maar geen nood: ik ben er voor jou. Luisterend oor, holding space, cheerleader: je kan op me rekenen.

cijfer 3

Dankzij mijn schrijfcoaching tijdens het hele proces leer jij je eigen schrijfstem nog beter kennen. Daar zal je ook na dit boek nog veel aan hebben.

cijfer 4

Je hoeft niet wakker te liggen van deadlines of planningen. Daar heb je mij voor. Ik hou alles nauwgezet in de gaten en por je liefdevol aan wanneer ik merk dat het wat minder stroomt.

cijfer 5

Nadat je boek gelanceerd is, laat ik je niet los. Ik help je met het marketingplan, zodat iedereen die het moet weten op de hoogte is!

string(106) "background-image: linear-gradient(to bottom, transparent 50%, #269B8D 50%, #269B8D 100%, transparent 100%)" string(12) "------------"

Waarom zou je samen met mij je boek schrijven?

Voel je het al kriebelen?

Zin om samen dat mooie boekenwonder in de wereld te zetten?

Let’s do this!

Zullen we eerst even uitgebreid kennismaken tijdens een gratis Content Call?

Natuurlijk wil ik alles weten over jouw boekenidee. En zo weten we meteen of we de juiste match vormen. 

Want vergis je niet: samen een boek maken, dat is best intens…

Snel eens zoomen samen?

Droom je van je eigen boek, maar heb je geen tijd/zin/focus om het zelf te schrijven? Huur mij in als je ghostwriter!

Wist je dat ik ook een traject aanbied waarin ik op 3 maanden tijd jouw boek schrijf?

Veelgestelde vragen over het Create Your Book - Traject

‘Create Your Book’ is ideaal voor ondernemers of contentcreators die dromen van hun eigen boek, maar er alleen niet toe komen om het te schrijven. Het idee en concept voor het boek is er dus al, alleen ontbreekt de knowhow en misschien ook wel dat sprankje moed om eraan te beginnen. Idealiter heb je wel al een afspraak met een uitgeverij of andere partner die je zal helpen met de publicatie.

Je kan op elk moment starten, zodra we een moment vinden voor de kick-off dat in onze agenda’s past. Het programma is volledig op maat.

De kick-off en het lanceringsplan bespreken we live. De overige sessies gaan online door. Zo besparen we niet alleen kostbare tijd, maar werken we ook efficiënt. De sessies kunnen ook opgenomen worden als je dat wenst.

Terechte vraag! Uiteraard gaan we 100% vertrouwelijk om met jouw idee, ook tijdens ons verkennend gesprek. Indien je dat wenst, zetten we dat netjes op papier. Ook tijdens onze samenwerking wordt alles juridisch correct geregeld.

Neen, dit traject gaat enkel over het creatieproces. De eindredactie, vormgeving, druk en verspreiding van jouw boek zitten er dus niet in. Dat verloopt via de uitgeverij of doe je zelf, in eigen beheer. 

De investering bedraagt €10.000 voor een samenwerking van gemiddeld 6 maanden. Voor dat bedrag krijg je mijn coaching (1 online sessie per maand), mijn feedback op jouw teksten en mijn hulp en ondersteuning bij de marketing van je boek via social media.