Zin om knallende content te maken?

Doe mee met de Content Workshop!

Op vrijdag 24/3/2023 ontdek je samen met andere high profile ondernemers waar inspiratie vandaan komt, hoe je ermee aan de slag kan en hoe ook jij gewoon moeiteloos content kan maken die raakt.

Inschrijven kan nog niet, maar je kan je al wel op de wachtlijst zetten via het formulier onderaan. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden. En dan beslis je nog wat je doet. Goed om te weten: we houden de groep bewust klein én snelle beslissers krijgen een extra voordeel.

Zet je de datum alvast in je agenda?

Wat mag je verwachten?

  • Kennen we elkaar nog niet? Dan maak ik vooraf graag kennis met jou tijdens een online call van 45 minuten.
  • Enkele weken voor de workshop stuur ik jou een reminder om wat teksten voor te bereiden, of minstens een aanzet ertoe.
  • Ik zal je ook vragen om je content essentials voor te bereiden, want die heb je nodig als basis. Misschien heb je ze al, en anders help ik je op weg met enkele tips.
  • De dag zelf starten we met een kennismakingsrondje. Daarna neem ik je mee in de wereld die inspiratie en creatie heet. Je bent gewaarschuwd: dit wordt geen conventionele schrijfworkshop!
  • Ik deel mijn persoonlijke schrijftips en hoe je deze ook voor jezelf laat werken.
  • Er is ruimte om de teksten die je hebt voorbereid te toetsen bij de anderen en ook van elkaar te leren.
  • Je gaat naar huis met nog meer zin om te schrijven, interessante nieuwe contacten en frisse inzichten.
  • Na de workshop word je gratis lid van de Content Club: een online groep waar je kan blijven rekenen op support en feedback.

Wat krijg je extra?

Je mag me nog 2 weken daarna mailen met max. 3 ontwerpteksten voor social media posts waar ik met plezier mijn schrijftraining op toepas.

En als extra extraatje?

Tijdens de lunchbreak mag je -indien je dat wenst- plaats nemen voor de camera van topfotografe Andrea Handl. Want content gaat over meer dan woorden. Strike a pose!

Benieuwd wat andere high profile ondernemers van deze workshop vonden?

Voor wie is deze dag bedoeld?

Het programma werd specifiek ontwikkeld voor kennisondernemers (coaches, mentors, experts en andere specialisten) met een sterke personal branding die zelf graag en goed hun content maken. Ben jij hier al vrij goed in, maar mag de lat gerust nog wat hoger? Dan is deze dag voor jou.

Waar gaat dit feestje door?

In The Green Room van The Interactive Hub in Haasrode, bij Leuven. Een eigenzinnige en inspirerende plek met een bijzonder verhaal (vertel ik je nog) midden in het groen. Het is makkelijk te vinden en je kan er vlotjes parkeren. Je bent welkom vanaf 9u30. We vliegen erin om 10u en ronden af om 17u.

Wat gaan we eten?

Brainfood natuurlijk! Je wordt onthaald met een lekker ontbijtje en ’s middags voorzien we een lichte en gezonde lunch. Tussendoor zal het je niet ontbreken aan fruit en andere verwennerij.

Wat kost het?

Jouw deelname aan deze workshop kost €1.150.

Good to know: deze opleiding komt in aanmerking voor financiële steun via de KMO Portefeuille.

Wachtlijst Content Workshop