The Content Intensive

Bereik je doel via je online zichtbaarheid!

Tijdens ‘The Content Intensive’ duiken we samen 3 maanden lang in jouw verhaal en leggen we de fundamenten voor een contentstrategie waarmee je jezelf voor eens en voor altijd op de kaart zet in contentland.

Of je nu meer klanten wil, een groter bereik of een sterkere impact: dit korte en krachtige programma is de ultieme versneller voor jouw bedrijf.

Wat gaan we doen?

We bepalen samen je contentstrategie of zetten ze verder op punt. We onderzoeken wat jou uniek maakt en vangen dat in de juiste woorden, zodat schrijven en content maken makkelijker, moeitelozer en vooral leuker wordt.
 

Het resultaat? 

Jouw content wordt een vliegwiel wordt waarmee je steeds makkelijker je doel bereikt. Je beschikt over de juiste fundamenten om te raken, binden en verbinden zoals alleen jij dat kan. Met jouw woorden, jouw vibe en jouw unieke aantrekkingskracht. 

“Op een veilige en toch prikkelende manier nodigt Marthe me uit om steeds meer van mezelf te laten zien. Ik leer luisteren naar mijn innerlijke stem en pel meer en meer laagjes af die me niet langer dienen of tegenhouden. Ik besef dat ik heel wat met de wereld te delen heb, en ik weet nu ook hoe ik dat moet aanpakken.

Anne Van Caeneghem, leiderschapscoach

Hoe werkt het praktisch?

  • We voorzien 3 online sessies van 1,5 uur. Ik neem je mee op verkenning in jouw eigen boeiende contentwereld. Reken maar dat we samen bijzondere ontdekkingen zullen doen. We benoemen wat jouw bedrijf uniek maakt en geven er de juiste woorden aan, zodat de rode draad van jouw verhaal duidelijk wordt en content maken een stuk makkelijker en fijner.
  • Je Content Essentials (doel, missie, visie, persona, …) bundel ik in een handig e-book waar je altijd en overal op kan terugvallen.
  • Tussen de sessies mag je me onbeperkt al je schrijfsels toesturen: social media posts, podcast shownotes, nieuwsbrieven, blogs, etc. Via mijn uitgebreide feedback en schrijftraining laat ik je voelen hoe je teksten scherper, persoonlijker en overtuigender kunnen, zonder dat het krampachtig wordt. Geen zin om zelf veel te schrijven? Dan word ik jouw persoonlijke chat GPT. Gooi me wat prompts toe, en ik ga voor je aan de slag.
  • 3 maanden lang heb je mij als jouw persoonlijke editor. Hoe cool is dat!
  • Samen beslissen we welk kanaal jij 100% in orde wil hebben. Vervolgens duik ik erin, met een uitgebreid en meteen bruikbaar advies als resultaat.

Wat krijg je extra?

  • Een gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘Het Contentspel.
  • Jouw brand story door mij geschreven.
  • Deelname aan de Content Livedag op 20 oktober.

Zin om er in te vliegen?

Ik ook!

Ik zit alvast te popelen om met jou en jouw missie, visie en inspiratie aan de slag te gaan. Jij hebt iets in de wereld te zetten, en ik doe niets liever dan jou daarbij helpen. 

Zullen we beginnen bij het begin?

Tijdens een gratis Content Call luister ik naar jouw verhaal en onderzoeken we samen of dit programma iets voor jou is.

Veelgestelde vragen over 'The Content Intensive'

De ‘Content Intensive’ werd ontwikkeld voor kennisondernemers (coaches, mentors, experts, …) en invloedrijke persoonlijkheden die graag en goed met hun content bezig zijn en hier nog extra stappen in willen zetten.

In principe kan je op elk moment starten. We leggen samen het moment vast in functie van onze agenda’s. 

De sessies gaan online door. Zo besparen we niet alleen kostbare tijd, maar werken we ook efficiënt. Het is erg handig dat ik mijn scherm met jou kan delen. De sessies kunnen ook opgenomen worden als je dat wenst.

De ‘Content Intensive zelf is volledig 1:1, maar in het programma zit wel een exclusieve livedag in beperkte setting. Reserveer alvast 20 oktober hiervoor.

Tussen de sessie door lees ik mee met je teksten voor je posts, blogs, nieuwsbrieven of eventuele aanpassingen aan je website. Draai je de rollen liever om? Dan maak ik zelf een voorzetje voor jouw tekst waar jij dan verder mee aan de slag kan. Ik werk bij voorkeur met Google Drive en reageer binnen de 48u. Ik doe niet alleen suggesties in je tekst, maar leg ook uit waarom ik dat suggereer, zodat je het de volgende keer zelf kan toepassen.

‘The Content Intensive’ kost €7.500. Kom je in aanmerking voor de KMO Portefeuille, dan betaal je slechts 70% van dit bedrag (m.u.v. de BTW).