Het Content Catalyst Traject

Leer raken, binden en verbinden met je content.

Als impactmakende coach, mentor, consultant of expert heb je iets bijzonders te vertellen. Je leeft volgens je unieke visie en sprekende missie, en dit pas je ook toe in je aanbod en werkwijze.

Je wil dus graag dat je content doordrenkt is van je inzichten, passie en persoonlijkheid. Zodat je audience bij je website, blog, posts, nieuwsbrief of podcast dezelfde betoverende vibe voelen als wanneer ze live met je praten.

Laat ons een kat een kat noemen: jij wil raken. Recht in het hart. Met de juiste woorden. Zodat je vanzelf de juiste mensen aantrekt, inspireert en versterkt. Zoals een katalysator.

Daarvoor zorgen we samen via het Content Catalyst Traject.

Voor dit traject zijn alle plekjes momenteel gevuld tot en met augustus. Wil je graag starten in september? Boek dan zeker al je gratis kennismakingsgesprek!

“Het is mijn missie om van overloed het nieuwe normaal te maken. Ik voelde al langer dat mijn content nog beter kon, en ook dat het nodig was om hier iets mee te doen. Ik ging met Marthe in zee om dat stuk te finetunen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ze denkt en voelt erg goed mee en reageert snel. Zowel mijn lezers als ikzelf voelen veel meer flow in mijn schrijfsels. Ik heb mijn uniekere stem gevonden in het online landschap, waardoor de juiste klanten makkelijker de weg naar me vinden.“

Katrin Van de Water, high-end business mentor

Hoe werkt het?

Samen duiken we in je content. Jij vertelt, ik luister en ik geef je terug wat jouw essentie is. Want dat zie ik en dat voel ik. Meteen. Dat is mijn bijzondere gave als contentfluisteraar.

Vervolgens geven we hier samen woorden aan. Jouw woorden.

We bepalen samen jouw contentstrategie op maat – no more schieten met losse flodders – en zorgen ervoor dat elk kanaal 100% op punt staat. Intussen ga jij vrolijk aan de slag en kijk ik elke letter na die je schrijft.

Hoe werkt het praktisch?

  • We voorzien een aantal online sessies van 1,5 uur, op te nemen binnen de termijn van onze samenwerking (4 of 14 maanden). Jij bepaalt het tempo en het onderwerp waar we op gaan focussen.
  • Tussen de sessies door kijk ik over je schouder mee naar alles wat je schrijft: social media posts, podcast shownotes, nieuwsbrieven, blogs, etc. Via deze schrijftraining laat ik je voelen hoe je teksten scherper, persoonlijker en overtuigender kunnen, zonder dat het krampachtig wordt. Opnieuw: met jouw eigen woorden.
  • Je Content Essentials bundel ik voor jou in een handig e-book waar je altijd en overal op kan terugvallen.
 

Wat krijg je extra?

  • Een gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘Het Contentspel. Kocht je het al? Dan krijg je van mij een ander boek dat ik persoonlijk voor je uitzoek.
  • Jouw eigen persoonlijke studio in mijn online atelier! Hier werken we samen aan jouw teksten, kan je alle sessies terugkijken en heb je je eigen content kalender om in te werken. En nog zoveel meer.
  • Gratis deelname aan de workshop ‘Consistente beeldtaal met Canva’ (via Zoom) met beelddenker en fotografe Andrea Handl.

Bonus

Gratis workshop 'Consistente beeldtaal met Canva'

Portretfotografe en psychologe Andrea Handl ontwikkelde een fijne methode in Canva om ook visueel consistent en ‘on brand’ te blijven.

“To the point, efficiënt en geen letter te veel… Marthe is een waar anker in mijn zee van ideeën.” Liv Van Weddingen, therapeut, coach en auteur

Wat levert het je op?

Niet alleen een groter audience, maar vooral het juiste audience. Omdat jouw unieke vibe in je content zit, trek je aan wie exact bij jou past en verlies je geen tijd met wie niet bij jouw tribe hoort.

Je missie en visie zijn kraakhelder en vertalen zich moeiteloos in content pijlers en andere elementen van je positionering. Dat geeft je houvast en rust. Dat gevoel dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Dat.

Content maken kost je niet alleen minder tijd, het wordt ook een stuk leuker. Want je voelt dat het werkt. Hallo ripple-effect!

Je content stroomt vanuit een andere plek. Het wordt meer een verhaal van 'vol vertrouwen weten', dan een verhaal van denken, overdenken en tenslotte kapot denken.

Je neemt de ultieme expertpositie in, exact waar je thuis hoort. Je verhaal krijgt nog meer impact, en raakt de juiste mensen op de juiste plek.

Klaar om je ware verhaal te vertellen?

Laat ons snel kennismaken!

Waarom ik jouw gedroomde
Content Coach ben?

“Ik was aangenaam verrast hoe snel Marthe zich inwerkte in mijn business en hoe flexibel en efficiënt ze meedenkt. Vooral haar empathie, zelfleiderschap en passie voor haar vak waardeer ik erg.“
Annemieke Dubois, personal matchmaker bij Jade & Jules

Denk je nu...

'Allemaal leuk en aardig, maar al die stappen kan ik gewoon zelf zetten,
daar heb ik geen coach bij nodig'?

Natuurlijk kan je het zelf. Je doet het al zelf. En je doet het prima.
Maar waar het om gaat, is dat als je doet wat je altijd deed, je ook zal krijgen wat je altijd kreeg.

Als je echt die impactmaker wil worden waar niemand nog om heen kan,

als je eindelijk jouw seat at the table wil claimen,

zodat je volledig kan vervullen wat je te doen hebt,

dan heb je onderscheidende kippenvel content nodig.

En dan is een kritische, deskundige en liefdevolle blik van buitenaf echt een must.

Veelgestelde vragen over het Content Catalyst Traject

Het Content Catalyst Traject werd ontwikkeld voor kennisondernemers (coaches, mentors, experts, …) en invloedrijke persoonlijkheden die graag en goed met hun content bezig zijn en hier nog extra stappen in willen zetten.

Je kan in principe op elk moment starten, afhankelijk van de beschikbaarheid in mijn agenda. Deze is momenteel gevuld tot en met augustus 2024. Ik werk bewust met een beperkt aantal klanten tegelijk, dus soms is het even wachten tot er een ander traject wordt afgerond.

De sessies gaan online door. Zo besparen we niet alleen kostbare tijd, maar werken we ook efficiënt. De sessies worden opgenomen, zodat je ze nadien kan terugkijken in jouw online omgeving. Daar zet ik ook altijd een samenvatting van van wat we in elke sessie besproken hebben.

Het Content Catalyst Traject is volledig 1:1, behalve de Canva Workshop (bonus), die doorgaat in een kleine groep.

Tussen de sessie door lees ik mee met je teksten voor je posts, blogs, nieuwsbrieven of teksten voor je website. Hiervoor werken we samen in de online omgeving, weg van drukke mailboxen en andere afleiding. Ik geef niet alleen suggesties voor je tekst, maar leg ook uit waarom ik dat voorstel, zodat je het de volgende keer zelf kan toepassen. Ik zet bewust geen limiet op het aantal teksten dat je met doorstuurt. Hoe meer je schrijft, hoe sneller je je eigen schrijfstem ontdekt.

Het programma is beschikbaar in 2 vormen: 4 maanden (€8.000) of 12 maanden (€22.000, een korting van €2.000). Kom je in aanmerking voor de Vlaamse KMO Portefeuille, dan kan je voor max 30% van dat bedrag subsidies aanvragen.

In ruil voor je investering krijg je maandelijks minstens 1 coaching sessie en onbeperkt feedback en training via alles wat je schrijft en creëert. Ook ontvang je een door mij samengesteld e-book met daarin je persoonlijke contentstrategie.

Voor content coaching kan je op 3 manieren met me samenwerken: het online groepsprogramma ‘The Content Essentials’ (ideaal als basis en kennismaking), het Content Catalyst Traject van 4 maanden (kan ook aansluitend op het groepsprogramma) of datzelfde traject in 12 maanden. De meeste klanten werken uiteindelijk een jaar lang met me samen of zelfs langer. Dat betekent niet dat het zolang duurt voor je resultaten boekt, integendeel, dat gaat vrij snel. Je mag jezelf echter wel de tijd geven om je contentstrategie en alles wat er uit voortvloeit te laten groeien en rijpen. Na elke traject is er altijd de mogelijkheid om te verlengen.