Het Content Catalyst Traject

Maak van je content een katalysator
voor je busines

Als impactmakende coach, mentor, consultant of expert heb je iets bijzonders te doen op deze wereld. Je leeft volgens je unieke visie en sprekende missie, en dit pas je ook toe in je aanbod en werkwijze.

Alleen… die bijzondere vibe, die magische aantrekkingskracht en die unieke uitstraling? Die zit nog niet voldoende in je content. Ook al ben je al flink zichtbaar en heb je een mooi audience opgebouwd.

Je voelt het zelf ook. Er zit niet altijd een lijn in wat je doet. En daardoor kost contentcreatie jou meer tijd dan je zou willen. Of heb je vaak dat ‘net niet’ gevoel.

Je weet gewoon dat er meer inzit.

Je wil je audience raken. Recht in het hart. Met de juiste woorden. Zodat je vanzelf de juiste mensen aantrekt, inspireert en versterkt. Zoals een katalysator.

Daarvoor zorgen we samen via het Content Catalyst Traject.

Het is mijn ambitie om dé nummer 1 te worden op het vlak van high-end ondernemen in Vlaanderen. Ik voelde al langer dat mijn content nog beter kon, en ook dat het nodig was om hier iets mee te doen om next-level te gaan. Ik ging met Marthe in zee om dat stuk te finetunen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ze denkt en voelt erg goed mee en reageert snel. Zowel mijn lezers als ikzelf voelen veel meer flow in mijn schrijfsels. Ik heb mijn uniekere stem gevonden in het online landschap, waardoor de juiste klanten makkelijker de weg naar me vinden.

~ Katrin Van de Water, high-end business mentor

Hoe werkt het?

Samen duiken we in je content. Jij vertelt, ik luister en ik geef je terug wat jouw essentie is. Want dat zie ik en dat voel ik. Meteen. Dat is mijn bijzondere gave als contentfluisteraar.

Vervolgens geven we hier samen woorden aan. Jouw woorden.

We bepalen samen jouw contentstrategie op maat – no more schieten met losse flodders – en zorgen ervoor dat elk kanaal 100% op punt staat. Intussen ga jij vrolijk aan de slag en kijk ik elke letter na die je schrijft.

Hoe werkt het praktisch?

  • We voorzien een aantal online sessies van 1,5 uur, op te nemen binnen de termijn van onze samenwerking (3, 6 of 12 maanden). Jij bepaalt het tempo en het onderwerp waar we op gaan focussen.
  • Tussen de sessies door kijk ik over je schouder mee naar alles wat je schrijft: social media posts, podcast shownotes, nieuwsbrieven, blogs, etc. Via deze schrijftraining laat ik je voelen hoe je teksten scherper, persoonlijker en overtuigender kunnen, zonder dat het krampachtig wordt. Opnieuw: met jouw eigen woorden.
  • Je Content Essentials bundel ik voor jou in een handig e-book waar je altijd en overal op kan terugvallen.
 

Wat krijg je extra?

  • Een unieke livedag, samen met de andere Content Catalysts. Een moment van extra verdieping en verbinding.
  • Een gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘Het Contentspel.
  • Een Personal Branding Consultation met fotografe Andrea Handl.

Bonus

Personal branding consultation?

Portretfotografe en psychologe Andrea Handl brengt als geen ander jouw persoonlijkheid als ondernemer in beeld. Ook geeft ze advies voor een eventuele volgende fotoshoot.

“To the point, efficiënt en geen letter te veel… Marthe is een waar anker in mijn zee van ideeën.” ~ Liv Van Weddingen, therapeut, coach en auteur

Wat levert het je op?

Niet alleen een groter audience, maar vooral het juiste audience. Omdat jouw unieke vibe in je content zit, trek je aan wie exact bij jou past en verlies je geen tijd met wie niet bij jouw tribe hoort.

Je missie en visie zijn kraakhelder en vertalen zich moeiteloos in content pijlers en andere elementen van je positionering. Dat geeft je houvast en rust. Dat gevoel dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. Dat.

Content maken kost je niet alleen minder tijd, het wordt ook een stuk leuker. Want je voelt dat het werkt. Hallo ripple-effect!

Je content stroomt vanuit een andere plek. Het wordt meer een verhaal van diep weten, dan een verhaal van denken, overdenken en tenslotte kapot denken.

Je neemt de ultieme expertpositie in, exact waar je thuis hoort. Je verhaal krijgt nog meer impact, en raakt de juiste mensen op de juiste plek.

Klaar om je ware verhaal te vertellen?

Laat ons snel kennismaken!

Waarom ik jouw gedroomde
Content Coach ben?

«Ik was aangenaam verrast hoe snel Marthe zich inwerkte in mijn business en hoe flexibel en efficiënt ze meedenkt. Vooral haar empathie, zelfleiderschap en passie voor haar vak waardeer ik erg.»
~ Annemieke Dubois, personal matchmaker bij Jade & Jules

Denk je nu...

'Allemaal leuk en aardig, maar al die stappen kan ik gewoon zelf zetten,
daar heb ik geen coach bij nodig'?

Natuurlijk kan je het zelf. Je doet het al zelf. En je doet het prima.
Maar waar het om gaat, is dat als je doet wat je altijd deed, je ook zal krijgen wat je altijd kreeg.

Als je echt die impactmaker wil worden waar niemand nog om heen kan,

als je eindelijk jouw seat at the table wil claimen,

zodat je volledig kan vervullen wat je te doen hebt,

dan heb je onderscheidende kippenvel content nodig.

En dan is een kritische, deskundige en liefdevolle blik van buitenaf echt een must.

Veelgestelde vragen over het Content Catalyst Traject

Het Content Catalyst Traject werd ontwikkeld voor kennisondernemers (coaches, mentors, experts, …) en invloedrijke persoonlijkheden die graag en goed met hun content bezig zijn en hier nog extra stappen in willen zetten.

Je kan in principe op elk moment starten. Het programma is volledig 1:1. Ik werk bewust met een beperkt aantal klanten tegelijk, dus soms is het even wachten tot er een ander traject wordt afgerond.

De sessies gaan online door. Zo besparen we niet alleen kostbare tijd, maar werken we ook efficiënt. Het is erg handig dat ik mijn scherm met jou kan delen. De sessies kunnen ook opgenomen worden als je dat wenst.

Het Content Catalyst Traject is volledig 1:1, aangevuld met een exclusieve livedag in beperkte setting.

Tussen de sessie door lees ik mee met je teksten voor je posts, blogs, nieuwsbrieven of eventuele aanpassingen aan je website. Ik werk bij voorkeur met Google Drive en probeer binnen de 24u te reageren. Ik doe niet alleen suggesties in je tekst, maar leg ook uit waarom ik dat suggereer, zodat je het de volgende keer zelf kan toepassen.

Het programma is beschikbaar in 3 vormen: 3 maanden (€7.500), 6 maanden (€12.750) en 12 maanden (€24.000). Kom je in aanmerking voor de KMO Portefeuille, dan kan je voor max 30% van dat bedrag subsidies aanvragen.

In ruil voor je investering krijg je maandelijks minstens 1 coaching sessie en onbeperkt feedback en training via alles wat je schrijft en creëert. Ook ontvang je een door mij samengesteld e-book met daarin je persoonlijke contentstrategie. 

Als bonus krijg je

1) een gratis deelname aan de livedag, samen met de andere Content Catalysts

2) een Personal Branding Consultation met fotografe Andrea Handl

3) een gesigneerd exemplaar van mijn boek ‘Het Contentspel’. Of een ander boek dat ik persoonlijk voor je uitkies, mocht je dat al hebben.

De meeste klanten werken een jaar lang met me samen. Dat is ook de tijd die effectief nodig is om een contentstrategie te implementeren en de schrijftraining onder de knie te krijgen. Na elke traject is er altijd de mogelijkheid om te verlengen.