Consultancy

Consultancy & project management


De tijd van de klassieke reclamecampagnes is voorbij. Steeds meer organisaties kiezen voor contentmarketing. Verstandig, want de klant van vandaag wil verleid worden op een goed onderbouwde, duidelijke en geloofwaardige manier. Wilt u starten met contentmarketing, maar wenst u concreet advies? Dan denk ik graag met u mee.

In elk bedrijf leven waardevolle ideeën die nooit tot een project komen omdat er simpelweg geen tijd voor is. Herkenbaar? Ook hierbij kan ik u helpen.

Consultancy

U heeft tonnen inspiratie, maar geen idee wat ermee te doen of geen tijd om eraan te beginnen. Of u heeft een frisse blik van buitenaf nodig om uit de startblokken te geraken.

Wat uw situatie ook is, ik adviseer u graag. Dit doe ik door goed naar u te luisteren en me te verdiepen in uw context. Als we op langere termijn samenwerken, word ik virtueel een stukje van uw team.

Projectmanagement

Door van een idee een project te maken, wordt het ook uitgevoerd. Projectmanagement vraagt om een duidelijke afbakening (begin, eind, scope, team, middelen, tijd), een structurele aanpak en een consequente opvolging. Ook dit kan ik voor u verzorgen. Voorbeelden van projecten zijn de creatie van een website, de realisatie van een brochure (incl. vormgeving en druk) of een online campagne.

Ontdek ook onze andere specialiteiten:


Zin om samen te werken?

 
 

Marthe Van Campenhout

copywriter - content marketeer - consultant

marthe@contentatelier.be


 © Contentatelier 2019

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren