Wat?

De behoefte aan een tekst, blog, nieuwsbrief of welke vorm van content dan ook, komt nooit uit de lucht gevallen. Meestal kadert dit in een breder project, en daarom is het altijd goed om even terug te gaan naar de basis. Wat zijn de doelstellingen? Hoe willen we dit bereiken? Door vanuit een breder perspectief te adviseren, doen de aangeleverde teksten nog beter wat ze moeten doen: activeren en verbinden.

Waarom?

Je hebt tonnen inspiratie, maar geen idee wat ermee te doen of geen tijd om eraan te beginnen. Of je hebt een frisse blik van buitenaf nodig om uit de startblokken te geraken. Wat je situatie ook is: we helpen en adviseren graag. Dit doen we door goed naar jou te luisteren en ons te verdiepen in je context. Als we op langere termijn samenwerken, worden we virtueel een stukje van jouw team.

Hoe?

Elk communicatieadvies begint met een open gesprek waarbij we in kaart brengen wat je wil bereiken. Daarna werken we een voorstel uit en gaan we aan de slag. Afhankelijk van de grootte van het project halen we er eventueel wat extra specialisten bij.

Meer weten?

We geven graag meer uitleg tijdens een kennismakingsgesprekBel, mail of prik meteen een moment in de agenda.