Raken, binden en verbinden met
personal content marketing

Reserveer hier jouw exemplaar van ‘Het Contentspel’

Word jij als content creator stiekem helemaal gek van alle tips, tricks, do’s, don’ts en hacks over jouw online zichtbaarheid? Is content maken voor jou eerder een opgave dan iets waar je plezier aan beleeft? Heb je het gevoel dat je nog vaak met losse flodders schiet?

Dan werd dit boek voor jou geschreven. ‘Het Contentspel’ is een uitnodiging, duwtje in de rug en persoonlijke gids voor iedereen die graag én goed met content bezig is maar geen zin heeft om zichzelf erin te verliezen.

Bestel nu al jouw gesigneerd exemplaar als pre-order!

Ontvang als eerste een mail zodra het boek er is

“Vandaag kom je niet meer weg met middelmatige content. Om er écht uit te springen in het online roeptoeterveld, is er meer nodig. Hoe je dit aanpakt, lees je in ‘Het Contentspel’. Verwacht je niet aan klassieke contentregeltjes, maar vooral aan bruikbare tips waarmee je harten kan raken op een manier die past bij wie je bent. Zodat jij moeiteloos de juiste klanten naar je toe trekt.”

Katrin Van de Water, High end business mentor

Waarover gaat dit boek?

  • Wat online zichtbaarheid je brengt (of niet).
  • Hoe inspiratie werkt.
  • Het proces van persoonlijke, authentieke contentcreatie via geschreven formats (posts blogs, nieuwsbrieven, website).
  • Een eenvoudige contentstrategie in tien stappen.
  • Hoe je omgaat met belemmerende overtuigingen en andere contentkillers.
  • Schrijftips waar je vooral je zin mee mag doen.

“Dit boek verandert je kijk op contentwriting volledig. Door boeken die ik eerder las voelde ik me vaak verlamd om te schrijven. Marthe maakt content maken echt leuk. Ik voel me uitgenodigd om vanuit mijn essentie te schrijven. Een onmisbaar boek voor wie content wil creëren vanuit het hart. Vol humor met inzichten waardoor het lekker vlot leest.” Iris Rutte,