Tekstschrijver nodig?

Je kan mij inschakelen als copywriter, content writer, project manager en alles ertussenin.

Zowel voor het strategische aspect, de uitvoering, of een combinatie van beide.

Ik werk voor heel wat verschillende sectoren, zoals de HR-, farmaceutische, medische en dienstensector. Ook schrijf ik regelmatig voor Myx Magazine, een crossmediaal platform voor ondernemers en levensgenieters. Deze variatie is wat mijn werk zo leuk maakt!

Copywriter

Je website, folder of advertentie werkt enkel met een tekst die jouw boodschap perfect onder woorden brengt. Met een sterke (SEO) copy laat je jouw merk spreken en wordt je website vindbaar.

Content writer

Bij content writing graven we een stuk dieper en vertrekken vanuit het verhaal achter jouw organisatie, merk of product. Zo bereiken, raken en binden we je doelgroep op langere termijn.

Project manager

Behoefte aan iemand die met je meedenkt? Of ligt er een communicatieproject op tafel maar heb je niet de mankracht om het op te pakken? Geen nood, we komen eraan!

“Marthe luistert goed voordat ze tot een gedegen en haalbaar plan van aanpak komt. Een zeldzame eigenschap, weet ik na 20 jaar ervaring in digital marketing. Ik kan Marthe van harte aanbevelen aan iedereen die z’n merk wil laten groeien in digital.”

Jeroen Valkenburg, Partout